Unutarnje sportske površine

Podovi za sportske dvorane

Gimnazije moraju zadovoljiti široku lepezu sportova i često se koriste kao višenamjenska područja aktivnosti. Unutarnje sportske površine moraju biti dovoljno izdržljive da budu u korak sa sportašima bez obzira što rade. Košarka, badminton, odbojka i rukomet svi mogu dijeliti isto igralište, koje se može koristiti više puta dnevno satima.

Bez obzira na to što se igra na terenu, kao upravitelj objekata, želite osigurati da kupujete proizvod koji će trajati. Ako je prostor s kojim radite već izgrađen, procijenite kako se prostor koristi i hoće li oprema koja je već na svom mjestu (tribine, pozornice, itd.) snositi ikakva ograničenja za ponovno podove ili premazivanje. Za konstrukcije koje su još u izgradnji postoji veća fleksibilnost pri odabiru odgovarajućeg premaza.

 
Podovi za sportske dvorane obično se dijele na dvije vrste: poliuretanski (PU) i vinil, no postoji i opcija klasičnog drva.

PU je svestrana podloga visokih performansi za više sportova uključujući košarku. Pogodna je za školske sportske dvorane i sportske dvorane za teretane. Poliuretan je dostupan u širokom rasponu standardnih boja i boja po mjeri na zahtjev.

Vinil nudi sve prednosti poliuretana s dodatnom prilagodbom elastičnosti. Može se proizvoditi sa svim točkastim i mješovitim elastičnim performansama.

Drveni podovi su klasična, ali i najskuplja opcija. Često su preferirani izbor u sportskim dvoranama u kojima je košarka glavni sport, te s njima ne možete pogriješiti. Drveni podovi su izrađeni od tvrdog ili modificiranog i konstruiranog drveta, traju 20-30 godina i osim poliranja ne zahtijevaju puno održavanja.

Naša preporuka

Ako niste sigurni koja je vrsta poda za sportske dvorane najbolja za vas, pitajte naše stručnjake. Tu smo da vam pomognemo odabrati pravi pod za vašu sportsku dvoranu.

Jedna smo od rijetkih tvrtki koja nudi poliuretanske, vinilne i drvene podove za sportske dvorane. Možda već znate što želite, ali možemo vam pružiti besplatne savjete i studije slučaja kako bismo vam dali ideju o tome što je ostvarivo.

Obično za sportske dvorane preporučujemo poliuretanske i vinilne podove. Prednost PU je što se može završiti u bilo kojoj boji. Vinil nudi različite elastičnosti za različite karakteristike sviranja. Oba sustava podnih obloga nude nevjerojatne performanse i za sportske i nesportske događaje. Obje površine mogu se koristiti za rekreativnu i natjecateljsku igru.

Najbolji pod za sportsku dvoranu za vas ovisi o događajima koje ćete ugostiti i vašim proračunskim zahtjevima.