Kontakt

GT sport grupa

Ugrađujemo sve vrste sportskih podloga već 20 godina. Imamo bogato iskustvo i ogroman broj referentnih objekata gdje smo izvodili radove. Ono na što smo naročito ponosni su naše reference u izvođenju sanacija atletskih staza i nogometnih igrališta od umjetne trave, sa nizom referenci.

Od najnovijih možemo se pohvaliti kompletnim sanacijama atletskih staza u gradovima Zagreb - SRC Mladost, Karlovac, Sisak i Čakovec gdje smo ujedno i ponosni vlasnici IAAF certifikata međunarodne atletske federacije, te sanaciji nogometnog igrališta od umjetne trave u Umagu u sklopu SRC Stella Maris gdje smo također ponosni vlasnici FIFA certifikata međunarodne nogometne federacije. Svi ti certifikati samo dokazuju ozbiljnost i predanost naše tvrtke prilikom izvođenja radova.

Tvrtka izvodi radove na izgradnji dječjih i fitness igrališta, akrilnih sportskih podloga, multinamjenskih gumenih sportskih podloga za sve vrste sportova, kao što su odbojka, košarka, tenis i atletika za koje je možda najbolji primjer igrališta za koje smo izveli radove u sklopu SRC Višnjik u Zadru. Tvrtka posjeduje sve potrebne strojeve za izvedbu specijalnih podloga, te sa svojim ljudima koji su kroz višegodišnje iskustvo na području Hrvatske, Slovenije i Mađarske u izvođenju svih specijaliziranih radova čini savršenu kombinaciju za ugradnju svih sportskih podloga i opreme.

Pošaljite nam poruku


    Ova web stranica zaštićena je s reCAPTCHA te se primjenjuju Google pravila privatnosti i uvjeti pružanja usluge.