Fitness oprema

Oprema za vježbanje na otvorenom

Nudimo rješenja za opremu za fitness na otvorenom za zajednice i tvrtke koje žele pružiti resurs za zdrav stil života u bilo kojoj dobi. Fitness na otvorenom izvrsna je aktivnost za tinejdžere, odrasle i starije osobe. Istraživanja pokazuju da fitness aktivnosti u vanjskom okruženju ne samo da produžuju trajanje sesije, već i vjerojatnost da će netko ponoviti ponašanje. Fitness odredište bez ograničenja zidova ili cijene članstva u teretani promijenit će način na koji vaša zajednica funkcionira. Nudimo opremu za vježbanje na otvorenom savršenu za korporativne centre, općine, stambena naselja, društvene parkove, centre za starije osobe i još mnogo toga.

Oprema za vježbanje na otvorenom nudi mnoštvo pogodnosti:

fizičko zdravlje

angažiranje zajednice

eko-prijateljska estetika

tržišnost

 

01

Fizičko zdravlje

Danas postoji više nego ikada prije svijesti o opasnostima pretilosti i sjedilačkog načina života. Ovi čimbenici rizika povezani su s nekoliko kroničnih, pa čak i po život opasnih zdravstvenih stanja kao što su kardiovaskularne bolesti i depresija. Oprema za vježbanje na otvorenom nudi prekrasnu alternativu za izgradnju mišićne mase, poboljšanje kardiovaskularne funkcije i povećanje energije bez troškova članstva u teretani ili predanosti satu vježbanja. Postavljanje fitness opreme u parku vani povećava razinu serotonina, poboljšava mentalnu oštrinu i ostavlja gostima veći osjećaj revitalizacije i pozitivnog užitka. Ponuda opreme za fitnes na otvorenom u vašoj zajednici pruža besplatno, pristupačno mjesto za ljude da vježbaju i ostanu zdravi.

02

Angažiranje zajednice

Fitness je puno zabavniji kada su drugi uključeni. Oprema za fitness na otvorenom pruža društveno okruženje za one koji su strastveni o zdravlju i wellnessu kako bi upoznali druge sa sličnim interesima u svojoj zajednici. Oni također potiču one sudionike različitih sposobnosti da isprobaju nešto novo u opuštenijem okruženju na otvorenom. To ne samo da potiče odgovornost da ostanete zdravi, već i jača zajedničke veze.

03

Eko-prijateljska estetika

Naše vanjske fitness linije sadrže rješenja opreme koja nisu samo funkcionalna, već i lijepa i ekološki prihvatljiva! Ovi dizajni dodaju moderan element svakom krajoliku, zadržavajući male otiske utjecaja. Ne zahtijevaju struju i vrlo malo radne snage za održavanje.

04

Tržišnost

Oprema za vježbanje na igralištu je sadržaj koji dodaje vrijednost i omogućuje vašoj organizaciji da se plasira na tržište i starijima i milenijalcima. S obzirom da više od 50% obje demografije preferira vježbanje na otvorenom, oprema za fitness park je ulaganje u bazu vaših klijenata. Tokovi prihoda mogu se čak dodati dodatkom trenera ili tečajeva. Isticanje predanosti vaše ustanove zdravom načinu života ne samo da potvrđuje vašu vlastitu misiju, već i privlači bazu klijenata sličnih gostiju.