Antistresne gumene podloge za dječja igrališta

Mekani podovi za komercijalna igrališta

Poured-in-place gumena površina za igralište, prilagođena vašem prostoru za igru. Sigurno, dugotrajno i gotovo bez održavanja! Podovi za komercijalna igrališta dolaze s raznim opcijama, ali kada su u pitanju rekreacijske površine, izdržljivost je na drugom mjestu nakon sigurnosti.

Pogledajte katalog

 

Trajno i kvalitetno

Naše gumene podloge za igralište koje se izlijevaju na mjestu su naša najtrajnija i trajna opcija za podlogu – što ih čini sigurnim, dugotrajnim i gotovo bez održavanja! Ponekad se naziva "gumeni pod za mokro posipanje", "gumirana podloga za igralište", "sigurnosni pod za igrališta" ili "baza za igralište", i može se postaviti kada se gradi novo igralište ili za već postojeće igralište.

Za razliku od gumenih sigurnosnih pločica za igrališta, izlivene površine igrališta su bešavne.

Poured-in-place gumena površina za igralište, prilagođena vašem prostoru za igru

Materijal gumene površine igrališta koji koristimo također je vrlo prilagodljiv za dubinu, boju, oblik i dizajn. Metoda pour-in-place (PIP) omogućuje nam ugradnju rekreacijske podne površine koja nije samo sigurna (to je mekana površina igrališta, zbog čega je neki ljudi nazivaju "pjenasta površina za igralište") i izdržljiva, već također praktički neograničene mogućnosti dizajna.

Budući da se komponente miješaju i primjenjuju na licu mjesta, školske boje, logotipi, igre i/ili geometrijski oblici mogu se trajno ugraditi u površinu, omogućujući vizualno privlačan, pa čak i funkcionalan dizajn gumene površine.