PUR atletske staze i multinamjenska gumena igrališta

Poliuretanska atletska staza

Poliuretanska atletska staza, sintetički premaz, mora biti izrađena u skladu s normama njemačke organizacije za standarde DIN i Međunarodnog saveza atletskih saveza (IAAF) i Međunarodnog saveza atletskih federacija (IAAF), koji postavljaju tehničke standarde Europska unija. Naše sportske površine s bioinženjeringom dizajnirane su kako bi sportašima omogućile naporno treniranje i brzo trčanje, dok istovremeno pomažu sportašima da izbjegnu ozljede i provode manje vremena sa svojim trenerima.

Naše površine su:

bešavne

neće stvrdnuti s godinama

proizvedene su s najkvalitetnijim proizvodima

postavljaju ih certificirani instalaterski timovi

 

01

Sustavi premazani sprejom

Sustavi premazani sprejom obično su namijenjeni sportu na osnovnim, školskim i sveučilišnim razinama. Sastoje se od prvog sloja recikliranog gumenog granulata (SBR) koji se miješa s vezivom i postavlja na asfaltnu površinu pomoću preciznog finišera. Završni sloj se zatim nanosi prskanjem finog EPDM granulata i prskanjem dva sloja u suprotnim smjerovima kako bi se potpuno prekrila baza. To je propusni sustav.

02

Dvoslojni / sendvič sustavi

Dvoslojni ili sendvič (SW) sustavi imaju elastičnu podlogu sličnu onoj koja se koristi u sustavima premazanim sprejom, na koju se nanosi sloj punila i na kraju završni premaz koji se sastoji od poliuretanskog premaza preko koje se nanosi EPDM u željenoj boji. To je vodootporan sustav s izvrsnim omjerom kvalitete i cijene.

03

Full PUR / full PU sustavi

Full PUR ili full PU sustavi su podovi koji sadrže mješavinu tekućih slojeva s granulama koje su savršeno integrirane u postojeću podlogu kao jedno tijelo. Poliuretan je poznat po tome što sportašima nudi izvrsna sportska svojstva, budući da osim svoje nosivosti, mješavine koje se koriste mogu prilagoditi stupanj tvrdoće staze i učinak katapulta koji ima na sportaše. Materijali su otporni na udarce, protok vremena i habanje, a ipak zadržavaju svoje sportske kvalitete. To ih čini idealnim za najzahtjevnije i profesionalne sportove, kao i za objekte koji se intenzivno koriste, zahvaljujući njihovoj velikoj izdržljivosti. Ovisno o korištenim granuliranim materijalima i posebnim svojstvima poliuretana, postoji nekoliko tipova sustava s većim ili manjim stupnjem sirovih materijala. To su vodootporni sustavi.