Oprema za dječja igrališta

Oprema za parkove i potrepštine za igrališta

Pružamo beskrajne mogućnosti za zabavu i igru kroz našu široku lepezu kvalitetnih stambenih i poslovnih igrališta. Naša predanost kvaliteti osigurava da djeca izvuku maksimum iz svojih igrališta. Kao internetski dobavljači opreme za dječju igru, surađujemo s vrhunskim proizvođačima komercijalne opreme za igrališta kako bismo osigurali da dobijete najbolje dostupne proizvode.

Pogledajte katalog

 

Najkvalitetniji materijali

Za opremu za parkove i potrepštine za igrališta koristimo samo visokokvalitetni metal, plastiku, recikliranu plastiku i drvo. Sva naša plastična oprema za dječju igru za teške uvjete rada izrađena je sa standardnim UV inhibitorima koji produžuju vijek trajanja proizvoda i štite ga od pukotina i propadanja.

Sigurnost je uvijek jedan od najvažnijih čimbenika koji treba uzeti u obzir pri kupnji bilo čega za djecu, a ni oprema za igralište nije iznimka. Oduvijek nam je bio prioritet pridržavati se nacionalnih standarda za sigurnost i kvalitetu opreme za kućnu i školsku igru.

Ovdje imamo sve bitne dijelove za odlično igralište za prodaju, kao što su:

Sustavi igranja

Proljetni izbacivači

Setovi za ljuljačke

Dostupna oprema

Igračke za ravnotežu

Izazivači

Penjačke konstrukcije

Krševite stijene

Puzajuće cijevi

Besplatni spinneri

Stojeće ploče

Kućice na drvetu

Igre

Glazbene igračke

Slajdovi

Klackalice

Nosimo proizvode vrhunskih proizvođača komercijalne opreme za igrališta, tako da bez obzira na to koje vrste opreme za vanjske igre želite kupiti, sigurno ćemo imati ono što vam je potrebno za izgradnju zabavnog i kvalitetnog javnog igrališta. Naša velika kolekcija igrališta za prodaju uključuje sve, od cijelih sustava za igru do određenih dijelova. Omiljeni proizvodi kupaca uključuju tradicionalne komade kao što su garniture za ljuljanje, cijevi za puzanje i tobogani.

Također nudimo mogućnosti pristupačnosti za naše komercijalne setove igrališta tako da se svatko, bez obzira na veličinu, dob ili fizičku sposobnost, može igrati. Oprema za tematsko igralište još je jedna zabavna opcija koja može pomoći da se vaše igralište izdvoji od ostalih u vašem području.

Kada pretražujete našu komercijalnu opremu za igrališta na mreži, možete tražiti određene boje, specifične dimenzije i opremu prikladnu za različite dobne skupine. Bez obzira na vaše potrebe, mi možemo pomoći! Igrališta poboljšavaju fizičku spremnost, koordinaciju i samopouzdanje djece jer razvijaju nove fizičke vještine poput trčanja, penjanja, skakanja i klizanja. Igrališta su također izvrsna mjesta za učenje timskog rada i suradnje uz izgradnju prijateljstava i društvenih vještina te poticanje mašte. Prednosti igrališta su neograničene!